Kızarmış Kabak Sandal Tarifi Malzemeler
- 3 adet kabak
- 1 su bardağı çedar peyniri
- 1 su bardağı beyaz peynir
- Dereotu
Beşamel sos için
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı margarin
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- tuz
Kızarmış kabak sandal ağacı nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Kabakları ikiye bölün, soyun ve 5 dakika kaynatın. Süzün ve bir fırın tepsisine aktarın.
- Doğranmış peyniri ve drootu uygun bir kaba alıp karıştırıyoruz.
- Hazırladığınız harcı kabağı ekleyin.
- Beşamel sos için yağı ve unu tavaya alıp unu kavuruyoruz. Bir dakika sonra sütü ekleyin ve koyulaşana kadar karıştırın, ardından tuz, karabiber ve karabiberi ekleyin.
- Kabak peynirinin üzerine beşamel sosu sürün.
- 200 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika altın sarısı olana kadar pişirin. Afiyet olsun .
Soslu kabak sandalet tarifi
Salsalı Kabak Sandal yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]