Soslu kabak sandal

Kızarmış Kabak Sandal Tarifi Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 1 su bardağı çedar peyniri
  • 1 su bardağı beyaz peynir
  • Dereotu

Beşamel sos için

  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 su bardağı süt suyu
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • tuz
Kızarmış kabak sandal ağacı nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Kabakları ikiye bölün, soyun ve 5 dakika kaynatın. Süzün ve bir fırın tepsisine aktarın.
  2. Doğranmış peyniri ve drootu uygun bir kaba alıp karıştırıyoruz.
  3. Hazırladığınız harcı kabağı ekleyin.
  4. Beşamel sos için yağı ve unu tavaya alıp unu kavuruyoruz. Bir dakika sonra sütü ekleyin ve koyulaşana kadar karıştırın, ardından tuz, karabiber ve karabiberi ekleyin.
  5. Kabak peynirinin üzerine beşamel sosu sürün.
  6. 200 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika altın sarısı olana kadar pişirin. Afiyet olsun 🌸.

Soslu kabak sandalet tarifi

Salsalı Kabak Sandal yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın