medyauzmani.com

Sote Tavuk ve Mantar Tarifi

Sote Tavuk ve Mantarlı Güveç Tarifi için tavuğumuzu küçük parçalara ayırıyoruz.

Tavamıza sıvı yağımızı koyup tavuğun rengi değişene kadar kızartıyoruz.

Üzerine doğranmış soğanı, yeşil biberi, mantarı ve sarımsağı ekleyin.

Bir süre pişirdikten sonra doğranmış domatesleri ve baharatları ekleyip 2 su bardağı su ekleyip ağzını kapatıp pişiriyoruz.

Tavuklar pişince tabaklarımızı ayırıp kaşar peynirini ekliyoruz.

200 derecede ısıtılmış fırında kaşar eriyene kadar pişirin.

Sıcak olarak servis ediyoruz.

AFİYET OLSUN

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın