medyauzmani.com

sünger kek tarifi

pandispanya tarifi malzemeleri

İçmek için:

  • 2 su bardağı toz şeker
  • 3 su bardağı su

Hamuru hazırlamak için:

  • 4 yumurta oda sıcaklığında
  • Bir bardak sudan 2 parmak toz şeker eksik
  • Yarım su bardağı ılık su
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Krema için:

  • 1 poşet Krem Şanti Tozu
  • 1 su bardağı soğuk süt

yukarı:

  • Yeterince hindistan cevizi
Tatlı pandispanya tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Önce şerbeti hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz, ardından uygun bir kaptaki suya şeker ekleyip eritiyoruz, 15 dakika kaynatıp soğumaya bırakıyoruz.
  2. Derin bir kaseye krem ​​şanti ve sütü ekleyin, mikserle katı bir kıvama gelene kadar çırpın ve buzdolabına alın.
  3. Yumurtaları uygun bir kaba kırın, şeker ve ılık suyu ekleyip mikser ile rengi açılana kadar çırpın.
  4. 1,5 su bardağı un ve kabartma tozu elenip iyice karışana kadar çırpılır.
  5. Daha sonra vanilya ilave edilir ve yumurta çırpılmadan hemen kaşık yardımıyla karıştırılır ve kekin tepsiden kolay çıkması için yağlı kağıt serilmiş küçük bir ateşe dayanıklı tepsiye dökülür.
  6. Tepsiye hafifçe iki kez vurulur.
  7. 180 derecelik fırında kapağı açmadan üzeri kızarana kadar pişirin.
  8. Kek ısınınca bıçak yardımıyla ortadan ikiye kesin.
  9. Yarıçapı keklerden birinin üzerine ve krem ​​şantiyi eşit şekilde yayın.
  10. Kekin diğer yarısını kaplayın.
  11. Kalan şurubu kekin diğer yarısına eşit şekilde dökün.
  12. İstenilen şekilde süslenip 5 saat bekletilip servis edilir ve tercihen akşam yapılırsa çok hafif pamuklu olduğu için deneyin.👌 yumuşak şeker gibi 💯⚘.

pandispanya tatlısı tarifi

Pandispanya Tatlısı Tarifi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın