medyauzmani.com

Süper Hafif Çikolatalı Kek – Tatlılarım

En Hafif Çikolatalı Kek elde etmek için önce aldığımız Pötibör bisküviyi mutfak robotunda toz haline getiriyoruz.

Un haline gelen bisküviyi bir kaba alıp 100 gram margarin veya tereyağını eritip un haline gelen bisküvinin üzerine döküyoruz.

Eritilmiş tereyağı ve bisküviyi kaşık yardımıyla birlikte çırpıyoruz.

İlk olarak sıkı bir kalıba yağlı kağıt koyup bisküvi hamurunu döküyoruz. İlk olarak kaşık yardımıyla eşit şekilde yayıp bardağın arkasına güzelce yerleştirip düzeltip buzdolabına kaldırıyoruz.

Bir tencereye 6 su bardağı su, 1 su bardağı şeker, 2,5 yemek kaşığı un, 2,5 yemek kaşığı toz şeker, 50 gram margarin veya tereyağı ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın. Ocağa alıp kaynayıncaya kadar karıştıralım.

Kaynayınca ocaktan alıyoruz. Bir kepçe yardımıyla muhallebiyi iki eşit kaba bölün. Pudinglerden birinin içine bir kaşık Nutella koyun ve iyice karıştırın. Kalan pudinge 2 yemek kaşığı kakao ekleyin ve karıştırın.

Buzdolabına koyduğumuz bisküvileri dolaptan alıyoruz. Dilerseniz önce nutellalı muhallebiyi kakaoyu dökebilir ya da ortasına nutellalı muhallebi ortasına kakaolu muhallebi, içine Nutella muhallebisi ve ardından çikolatalı muhallebi yapabilirsiniz. ortada.

Bir gece buzdolabında kalması da iyidir.

Dilediğiniz şekilde süslemek için hizmet veriyoruz.

Hafif çikolatalı kek hazır

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın