/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Şurup ile doğranmış pratik şeker malzemeleri
şerbet
- 3 su bardağı toz şeker
- 3 su bardağı su
- yarım limon suyu
hamur için
- 150 gram tereyağı
- 1 çay kaşığı pudra şekeri
- Yarım çay kaşığı irmik
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı ince çekilmiş fındık
- 1 yumurta
- 1 poşet kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı tahin
- 3 su bardağı un (kontrollü ekleyin)
yukarı ;
- kuru fındık
- yer fistigi
Şerbetli pratik bir şeker Kerr tarifi nasıl yapılır?
- Şurup için uygun bir tencereye alınan şeker, su ve limon suyunu yüksek ısıya getirin, ardından kısık ateşte 20 dakika kaynatın ve soğumaya bırakın.
- Puding hamuru için oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı ve pudra şekeri bir karıştırma kabında karıştırılır, yumurta, yağ, irmik ve fındık ilave edilerek tekrar karıştırılır, kabartma tozu ve kontrollü un ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilene kadar yoğrulur.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlak şekil verin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
- Sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti dökün, en az bir saat bekletin, fındık ve fıstık tozu ile süsleyip servis yapın. Kim deneyecekse eline sağlık.
Resimli şerbetli pratik et tatlısı tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
ahududulu pamuklu kek
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]