Susam Kaplı Kakaolu Mermer Kurabiye

Susam Kaplı Kakaolu Mermer Kurabiye tarifi için margarin ve yumuşak şekeri oda sıcaklığında elimizle karıştıralım.

Ardından kakao ve nişastayı ekleyip tekrar karıştırın.

Vanilyayı ve kulak gibi ele yapışmayan bir hamur elde edecek kadar un ekleyelim.

Hamurdan mermer parçaları alıp elimizle saralım ve kekleri susamın içine bırakalım.

Susamlı kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizip 170 derece önceden ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişiriyoruz.

Susam Kaplı Kakaolu Mermer Kurabiyeler soğuduktan sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Hava almayan bir kapta uzun süre tazeliğini koruyacaktır.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın