/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Susamlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gram margarin, oda sıcaklığında
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- Yarım çay kaşığı nişasta
- Yarım çay kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı öğütülmüş ceviz
- 1 çay kaşığı kavrulmuş susam
- 1 poşet kabartma tozu
- alabildiği kadar un (dikkatli ekleyin, yumuşak bir hamur olmalı)
yukarı;
- 160 gr sütlü çikolata (benmari usulü eritilmiş)
Susamlı cevizli kek tarifi nasıl yapılır?
- Tüm malzemelerimizi karıştırma kabına alıp yumuşak kıvamlı bir hamur yoğuruyoruz.
- Küçük parçalar alıp rulo yapıyoruz ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar sağa sola çatalla çizikler atarak pişiriyoruz.
- Pişen kurabiyelerimiz soğuduktan sonra eritilmiş çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine diziyoruz.
- Çikolatamız donduktan sonra beyaz çikolata ile süslüyoruz.
- Çikolatalarımız donduktan sonra servise hazırdır.
Bu ölçülerden yaklaşık 30 adet kurabiye elde ediyorum.
Malzemelerimiz oda sıcaklığında olmalıdır.
Un miktarı kullandığımız ürünlere göre değişiklik gösterebilir.
Fotoğraflı susamlı ve cevizli kek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
Ezoglien çorbası
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]