Süt ile kavrulmuş pazı

Yoğurtlu kavrulmuş pazı tarifi malzemeleri

  • 1 pazı bağı
  • 1 soğan
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • tuz
  • kırmızı biber
  • karabiber

yukarı

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • nane
Pazı kavrulmuş yoğurt nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Soğanları küp küp doğrayın ve yağda kavurun.
  2. Bir süre sonra pazıyı yıkayıp doğrayıp soğanlara ekliyoruz.
  3. Biraz tuz, karabiber ve kırmızı biberi ilave edip, suyu kaybolana kadar 15 dakika hiç su eklemeden pişirelim.
  4. Soğuyunca yoğurdu sarımsak tuzu ile karıştıralım ve pazıyı ekleyelim.
  5. Üzerine sıvı yağ, nane, pul biber ekleyip servis yapalım. Afiyet olsun.

Fotoğraflı yoğurt tarifi ile kavrulmuş İsviçre pazı

Yoğurtlu Pazı Yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın