Süt likörü nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 4 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Homemade Turkish Tulum Nilay, Likör, Süt, Laban Likörü, İçecekler
Çıkış tarihi: 10-21-2007
4 5 5 1
Sütlü içeceği çikolata veya kahve ile servis edebilir veya tatlı yapmak için kullanabilirsiniz.
İçerik Tablosu
Sütlaç tarifi için malzemeler
- 1 litre pastörize süt 400 gr toz şeker 1 paket vanilya 1 limon kabuğu rendesi 1 avuç rendelenmiş hindistan cevizi (taze olması daha iyi) 300 gr etil alkol
Süt likörü tarifi nasıl yapılır?
1- Tüm malzemeleri geniş bir cam kaba koyun, karıştırın ve kapağını sıkıca kapattıktan sonra buzdolabına koyun ve günde iki kez kavanozun kapağını açmadan iyice çalkalayın. 1,5 hafta sonra likörünüz içime hazır olacaktır. Hazırladığınız şarapları süzün, buzdolabında saklayın ve bir hafta içinde tüketin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]