Süt ve dereotu ile kabak


Yoğurt ve dereotu ile kabak tarifi için malzemeler

  • 3 kabak
  • Yarım demet dereotu
  • zeytin yağı
  • 2 çay kaşığı tatlı kırmızı biber

Yoğurt, dereotu ve kabak tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kabaklarımızı rendeliyoruz.
  2. Ocağımıza aldığımız kabakların üzerine tuz ve zeytinyağı döküyoruz.
  3. Kabakların suyu çıktıktan sonra ince kıyılmış dereotu ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
  4. Ocaktan alıp üzerine yoğurt, sıvı yağ ve acı biberi döküp afiyetle afiyetle yiyoruz :).
  5. Tavada sıvı yağ ve acı biberi ben kızartmadım, siz de uygun bir meze isterseniz siz de yapabilirsiniz :).

Resimlerle süt ve dereotu tarifi ile kabak

  • tatlı tarifi
  • dereotu ile
  • Kabak,
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • yoğurtlu

sonraki haber:

peynir yapma

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın