Sütlü Balkabağı Çorbası Yapılışı – Tariflerim

Balkabağı ve Süt Çorbası hazırlamak için önce bir tencereye tereyağı ve zeytinyağı alınır.

Yağ kızınca soğan ve sarımsağı ilave edin.

Hafifçe kavrulduktan sonra kuru doğranmış havuç ve patates ilave edilir.

Bir dakika sonra dilimlenmiş kabakları ekleyin. Birkaç dakika kızartın.

Önce et suyu eklenir. Ardından sıcak suyu ekleyip yarım saat kadar pişirin.

Tüm sebzeler yumuşayınca blenderdan geçirilir.

Bir bardak süt ekleyin ve bir dakika pişirin.

Tuz ve karabiberi ekleyip ocaktan alın.

Sütlü Balkabağı Çorbası hazır.

Bağlantı kalınsa sıcak su ile açabilirsiniz.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın