/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Sütlü Pirinç Tarifi Malzemeler (tam kıvamda)
- 1.5 litre süt
- 3 su bardağı su
- 1,5 su bardağı şeker (şekeri severiz)
- 1.5 çay kaşığı pirinç
Sütlü pilav tarifi (tam gövdeli) nasıl yapılır?
- Öncelikle sütü kaynatalım, üzerine su ilave edelim ve tekrar kaynayana kadar bekleyelim.
- Pirinci yıkayalım, kaynayan sütün içine ilave edelim, dibe yapışmaması için karıştıralım ve 30 dakika kaynamaya bırakalım.
- Şekeri ilave edip 10 dakika daha kaynatalım (şekerini kontrol edip damak zevkinize göre ayarlamayı unutmayın. Aynı zamanda çok sulu ise 10 dakika daha kaynatın. Orta ateşte kaynayana kadar yüksek ateşte pişirin.) kaynayınca ısıtıp pirinci 40 dakikada pişirin ve tam gövdeli)
- Daha sonra süt ve pirinç oranlarını eşit olarak ayarlayarak kaselere bölelim. Dilerseniz yüzünüze tarçın serpebilirsiniz. Kim deneyecekse eline sağlık.
Fotoğraflı sütlü pirinç tarifi (tam kıvamında)
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
kardelen pastası
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]