Taginde sote et – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Tagineleri her zaman sevmişimdir. Güveçte pişen yemeklerin ve etin lezzeti her zaman özeldir. Ellerinize sağlık Bayan Delek.

Et suyu tarifi malzemeleri

    1 kg kuşbaşı kuşbaşı 2 yemek kaşığı tereyağı 4 adet domates 3 adet yeşil biber 6-7 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı karabiber 1/2 demet maydanoz yeteri kadar tuz

Sos tarifi nasıl yapılır?

Tereyağını tavada eritip yıkanmış ve süzülmüş etleri ilave edip orta ateşte etler suyunu çekene kadar pişirin. Kabukları soyulmuş domatesleri, salçayı ve biberi ilave edip ezin. Biberleri küp küp doğrayın, sarımsağın tamamını ekleyin ve orta-kısık ateşte etler yumuşayıp suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Et pişince tuz ve karabiber ekleyin. Et iyice pişince üzerine maydanoz serpin. ellerine sağlık :))

kaydeden Dilek Özdemir

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın