Tahıl, meyve ve labne kapları nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek iki yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Türk Nila Tulum Kup, Çıtır Tatlı, Labne Tatlısı, Meyve Tatlısı, Meyveli Kup, Mısır Gevreği, Pratik Tarifler
Çıkış tarihi: 01-27-2011
4 5 5 1
Dilediğiniz mevsim meyveleri ile hazırlayacağınız bu tarifi çikolata veya mısır gevreği ile farklı tatlarda deneyebilirsiniz.
Labne kaplarını servisten 10-15 dakika önce hazırlayıp buzdolabında dinlendirirseniz taneler daha yumuşak olacağından tatlı daha lezzetli olacaktır.
İçerik Tablosu
Tahıl kapları tarifi için malzemeler, meyve ve labne
- Yarım paket labne (100 gram) Yarım paket krema veya krem şanti (100 ml) 10 adet çilek Yarım su bardağı kırmızı meyve Mısır gevreği 2 yemek kaşığı toz pul
Dekore etmek:
Tahıl, meyve ve labne kupları tarifi nasıl hazırlanır?
Çilekleri yıkayın, saplarını çıkarın ve uzunlamasına hafifçe kesin. Derin bir kapta krema, labne ve pudra şekerini güzelce çırpın. İlk kat çilekleri seçtiğiniz kupa veya bardağa yerleştirin ve çileklerin dağılmaması için çileklerin ortasını mısır gevreği ile doldurun. Labne karışımından 2-3 yemek kaşığı cipslerin üzerine gezdirin. Kupa veya kupa dolana kadar bu işleme sırayla devam edin. Son olarak kupları lokum ve fıstıkla süsleyerek servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]