Tam Buğday Unu Tarifi

Tam Buğday Unu Peynir Tarifi için önce derin bir kaba ılık süt, su, maya ve şekeri koyup beş dakika bekleyip kalan yağ ve yumurta akı gibi malzemeleri ekleyin.

Tuz ve un ekleyerek yoğururlar. Kulağın yumuşaklığından ekmek yapılır. Bir saat kurumaya bırakılırlar.

Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde hamur kesilir.

Hamur elimize yapışıyorsa yağa batırıp avucumuzun ortasındaki hamuru inceltiyoruz, peynir koyuyoruz, örtüyoruz ve tepsiye yuvarlak şekilde yerleştiriyoruz.

Yumurta sarısı ile karıştırıp 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Deneyenlerle iyi eğlenceler.

Tam Buğday Unu Tarifi İçin Tarif Fotoğrafları:

.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın