Tarator Adaları


Havuç tarator tarifi için malzemeler

  • ️5 -7 havuç
  • Çeyrek yemek kaşığı zeytinyağı
  • 400 gram yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz
  • bir tutam ceviz

Havuç tarator tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Havuçları soyup rendeleyin. Zeytinyağını bir tavaya koyun ve havuçları suyunu çekene kadar kızartın. Bir kaseye alıp soğumaya bırakın.
  2. Yoğurt, ezilmiş sarımsak, tuz ekleyin ve karıştırın. Salatayı servis tabağına alıp üzerini cevizle süsleyin.

havuçlu tart tarifi

  • tatlı tarifi
  • havuç
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • taratur
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Harika renk ile pancar ile Ekşi havuç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın