Tarhana Kemik Çorbası Tarifi Malzemeler
- 4 yemek kaşığı ev yapımı Tarhana
- 1 yemek kaşığı domates salçası (domates, karışık biber)
- 3/4 (yarım + çeyrek) yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı kuru nane
- 1 su bardağı kemik suyu
- onlar 1 litre
- tuz
- karabiber
Tarhana çorbası tarifi kemik suyu nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Uygun bir tencereye yağı ve salçayı alıp kızartmaya başlayalım.
- Tarhana ve naneyi ekleyip bu noktada kavurmaya devam edin, bunu kısık ateşte yapmanız faydalı olacaktır.
- Ardından suyu yavaş yavaş ekleyin ve aynı anda karıştırın.
- Kemik suyu, karabiber ve tuzu da ekledikten sonra tel çırpıcı ile karıştırarak 10 dakika pişirin. Khazan Al Shifa çorbası hazır, afiyet olsun .
Not: Her bahisteki un miktarı değişebilir. Kontrollü bir şekilde su ekleyelim lütfen koyu olursa su ilave edebilirsiniz. Ayrıca ternhamı kendim yaptığım için çok fazla sebze ekledik o yüzden fazladan sebze eklemedim dilerseniz ekleyebilirsiniz. .
Resimli kemik çorbası tarifi Tarhana çorbası
“Kemik Sulu Tarhana Çorbası” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]