Ayvalar soyulur ve limon sıkılarak geniş bir kaba alınır.
Sonra onları küçük parçalara ayırıp suya koyuyorlar.
Ezilmiş ayvalar geniş bir tencereye alınır ve şeker ilave edilir.
Limon kabuğu rendelenir ve bir çubuk tarçın eklenir.
Son olarak su ilave edilerek ocağa gönderilir.
Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.
Ocaktan almadan 10 dakika önce. Karıştırmadan önce limon suyunu ekleyin.
Reçeli pişirmek için arada bir karıştırmayı unutmayın 😄
Hazırlanan reçel, sıcak sıcak kavanozlara yerleştirilir ve ters çevrilir.
İki saat bu şekilde tutulurlar.
Uzun süre bu şekilde saklayabilirsiniz 👌
Yemek yemeyi seviyorum 😋❤️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]