Tavuk eti tarifi için
Ben genelde bezelyeleri haşlayıp buzdolabında ayrı dondurucu poşetlerde saklıyorum.Bu yüzden tarifimde haşlanmış bezelye ve haşlanmış etten bahsettim.Daha önce et ve bezelye yaptıysanız yemek on dakikada bitecektir.
Şimdi öncelikle bir tavaya sıvı yağı ve doğradığımız soğanları alıp soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
Ardından salçayı ekleyip hızlıca devam edelim, ardından doğranmış biberi ekleyip birkaç kez çevirelim ardından sırasıyla etleri ve bezelyeleri ekleyip karıştıralım.
10 dakika sıcak su ve tuz ile haşlandıktan sonra yemek hazır çünkü her şey hazır.
Böylece etli nohut yemeği hazır
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]