Tatlı Sebzeli Vişneli Börek Tarifi için bir tencereye doğranmış soğanları koyup biber ekleyerek pişiriyoruz.
Közlenen biberlerin üzerine 1 yemek kaşığı salça ekleyip karıştırın.
Küp şeklinde doğradığımız sebzeleri de ilave ediyoruz.
Baharatları ekledikten sonra sebzeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişiriyoruz.
Yufkayı bir fırın tepsisine alıp üzerine yoğurt sosunu sürüyoruz ve ikinci yufkayı koyuyoruz.
Sosu da koyup üçüncü yufkayı da yayıyoruz ve hazırlanan harcı döküyoruz.
Daha sonra kalan yufkayı da aynı şekilde yerleştirip kenarlarını içe doğru katlayıp kapatıyoruz.
180 derecelik fırında alt ve üst olarak pişiriyoruz.
Nefis Sebzeli Börek servise hazır.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]