medyauzmani.com

Tatlı Zeytinyağlı Brüksel Lahanası – Tariflerim

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tarifi İçin Önce;

Lahanaların üst yapraklarını koparıp bir süre üzüm suyunda bekletip yıkayalım.

Bir tavaya yağımızı dökelim ve yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip kavuralım.

Sarımsakları ekleyelim.

Havucu soyup küçük küçük doğrayalım ve ekleyelim. 5 dakika kurumasını bekleyin.

Patatesleri de aynı şekilde doğrayalım ve ekleyelim, yıkanmış ve süzülmüş lahanayı ekleyip biraz kavuralım.

Sıcak suyu da ekledikten sonra şeker, kırmızı biber, karabiber ve tuzu ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Tatlı Zeytinyağlı Brüksel Lahanası hazır.

Deneyecek olanlara bol şans 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın