Tavuklu Mantı – En Sevdiğim Yemek

Chicken Lilac Ravioli tarifi için bütün tavuğu yaklaşık 2 litre tuzlu suda haşlıyoruz.

Haçın yuvarlak kenarlarını katlayarak bir dikdörtgen elde ederiz.

Sarıyoruz ve iki parmak genişliğinde kesip fırın tepsisine diziyoruz.

200 derecede altın sarısı olana kadar pişiriyoruz.

Fırından çıkardığımızda 1,5 litre tavuk suyunu döküp tekrar fırına veriyoruz ve 10 dakika kadar bekliyoruz.

Sarımsaklı yoğurt, doğranmış tavuk ve tereyağında kızdırılmış sıvı yağ ile çıkarıp servis ediyoruz.

Tavuk Kertenkele Ravioli hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın