Taze Barbunya Çorbası tarifi için önce barbunya ayıklanır, yıkanır ve bir tencereye konur. Üstünde iki parmak kalacak şekilde su dökülür ve kaynar.
Sıcak barbunya süzgecine dökülür. Tencere temizlenir, içine zeytinyağı dökülür, doğranmış soğanlar atılır ve kavrulur. Soğanlar kavrulurken patates ve havuçlar soyulur ve yenir. kesilmiştir. Sarımsakları küçük küçük doğrayın, üçünü bir kapta birleştirin ve soğan kavrulmuşsa salça ekleyip karıştırın, patates, havuç ve sarımsağı ilave edin, beş dakika karıştırın, barbunyayı ekleyin, karıştırın ve suyu ekleyin. bu bir parmak yukarı.
Ocağı biraz kısın, kapağı kapatın ve pişirin. bekliyoruz.
Piştiğinde ocağı kapatıp tencereyi soğuması için taşın üzerine koyuyoruz.
Biraz soğuyunca buzdolabına kaldırıyoruz.
Doğranmış maydanoz ve limon ile soğuk servis yapın.
Taze Barbunya Biftek hazır.
Afiyet olsun. …
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]