medyauzmani.com

Taze Borani Fasulyesi ve Tatlı Et Sosu

Fasulyeleri küçük parçalar halinde kesin.

Yemeklik doğranmış soğanı tencereye alıp sıvı yağı ekleyip yumuşayana kadar kavurun.

Fasulyeleri de dökelim ve karıştıralım, ardından suyu ekleyip ortasını ısıtarak pişmeye bırakalım.

Fasulyeler canlıysa doğru şekilde sıcak su ekleyebilirsiniz.

Sarımsakları yoğurda katıp karıştırın.

Bir tavaya sıvı yağı alıp ısıtalım, kıymayı alıp suyunu bırakana kadar karıştırarak pişirelim.

Toz kırmızıbiberi ekleyip birkaç kez karıştırdıktan sonra hemen ocağı kapatalım ki biberler yanmasın.

Fasulyeleri servis tabağına alalım, ardından üzerine yoğurt döküp kıymalı sosu döküp afiyetle yiyebilirsiniz.

sakin ol, tadını çıkar 💕.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın