Taze Fasulye ve Et Nasıl Yapılır?

Herkese merhaba, fasulye zamanı geldiği için yeni bir yemek yaptım. Baharatlar damak zevkine göre ayarlanabilir. Umarım beğenirsin. Yemeğimizi pişirmeye başlayalım.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Dana eti olduğu için başlangıç ​​olarak düdüklü tencerede pişirdim. Suyunu süzdükten sonra tuz ve biraz su ekleyip ağzım kapalı pişirdim.

Fasulyeleri ayıkladıktan sonra elimle kavurdum. Fasulyeye bıçak demeyi kabul etmiyorum. Büyük bir lezzet farkı var.

Domatesleri yıkayıp kabuklarını soydum ve doğradım.

Biberleri yıkadıktan sonra fasulye şeklinde doğradım.

Tüm malzemelerimiz hazır olduğuna göre artık yemeğimizi pişirmenin zamanı geldi.

Tencereyi ocaktan alıp açalım. Domates ve yağı ekleyip kavurmaya başlayalım.

Salçanın kokusu gidince fasulyeleri ve biberleri ekleyip hızlıca devam edelim.

İyice kızardıklarında etleri ve domatesleri ekleyin.

Son olarak baharatlara ve damak zevkine göre tuzu ekleyip et sosunu ekleyelim.

Etin suyu yoksa 2,5 su bardağı sıcak su ekleyip yemeğimizi pişmeye bırakalım.

Orta ateşte kaynamaya bırakın. Pudingin ardından sıcak olarak servis ediyoruz.

Çekerken acelem vardı ama pilav ve bir kaşık salata ile güzel bir menü olurdu. Deneyecek olanlara bol şans. .

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın