Merhaba sevgili arkadaşım,
Meze tariflerini çekmeye tüm hızımla devam ediyorum 🙂 Pratik anlatımlı bazen videolu bazen de yapım aşamasından fotoğraflarla 5 tarif sizleri bekliyor 🙂
Yani yılbaşı öncesi sofralarınıza fikir olabilecek pek çok pratik tarif elinizin altında olacak. Geçen yıl oluşturduğum ve meze tariflerini bir araya getirdiğim listelerime mutfaksirlari.com blogumdan ulaşabilirsiniz. Fırında mantarı severim. Bu kadar kolay ve lezzetli çok az şey var…
Gelecek tariflerimi kaçırmamak için beni yani @mutfaksirlari takip etmeyi ve bol bol yorum bırakmayı unutmayın.
Aşk…
İçerik Tablosu
Tereyağı ve cheddar peyniri ile pişirilmiş mantarın malzemeleri
- 400 gram mantar veya ızgara mantar (1 paket) 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri 2 yemek kaşığı tereyağı, tuz ve karabiber
Tereyağı ve peynir tarifi ile fırında mantar nasıl yapılır?
Fırını 180 dereceye ısıtmaya başlayın. Mantarları ovup saplarını ayıklayarak yıkayın (istenirse mantarların kabuklarını soyun), sapları alınmış mantarları küçük bir tepsiye dizin. Tuz ve karabiber serpin. Tereyağını mantarların üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Mantarları fırından çıkarın ve rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpin. Fırın ızgarasını açın ve kaşar peyniri eriyip üzeri kızarana kadar pişirin.Sıcak servis yapın.
#mantar #mantar #mantar #meze #meze #meze
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]