Merhaba sevgili arkadaşım,
Bu hafta yayınlamak için çeşitli balkabağı tarifleri hazırladım ve fotoğrafladım, ancak evde aritmetik her zaman piyasaya uymuyor. Yayınlamak için önümüzdeki birkaç güne kaldı. Yaptığınız ve taslaklara attığınız tereyağlı erişte tarifi ile sizinle tanışması için bir fırsattı.
Tükettiğiniz su miktarı ev yapımı makarnadan makarnaya değişiklik gösterse de, başlangıçlar için her zaman bire bir ölçüyle başlayın. Yani 1 bardak makarnaya 1 bardak su sizin kuralınız.
Sonra baktım kurumuş ama siz dilediğiniz gibi yarı yarıya pişmemiş su ekleyebilirsiniz. İlk pişirmeden sonra makarnanın ne kadar su çektiğini zaten biliyorsunuz.
Aşk…
İçerik Tablosu
Tereyağlı Noodle Tarifi Malzemeler (Püf Noktalarıyla)
- 2 su bardağı erişte 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı tereyağı tuz 2 – 2,5 yemek kaşığı sıcak su
Makarna Tereyağı Tarifi Nasıl Yapılır (Püf Noktalarıyla)
Tereyağı ve sıvı yağı tavaya alıp kızdırın. Makarnayı ekleyin ve kızartın. Erişteleri istediğiniz rengi alana kadar kavurmaya devam edin. Sıcak su ve tuzu ekleyip karıştırın. Suyunu çekecek ve yumuşayacak olan makarnanın altını kapatın. Kapağı kapalı olarak demlenmeye bırakın. Ilık veya sıcak servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]