Yoğun ve eğlenceli bir haftanın sonu yaklaşırken, öğleden sonrayı neredeyse bugünün tatlı aktivitelerine ayırdım. Yarın sizlerle denediğim yeni eventleri ve lezzetleri tek tek paylaşacağım 🙂
Gitmeden önce atıştırmak için küçük bir salata yaptım. Sanırım ton balığıyla aramdaki buzlar erimeye başlıyor ama yine de yağa ve kokuya dayanamıyorum. Yağı süzdüğünüzde o hoş olmayan koku neredeyse yok oluyor.
Közlenmiş kırmızı biber, marul veya evinizde varsa Akdeniz yeşilliklerini salatanıza ekleyebilirsiniz. Benim yaptığım gibi sadece marul ve kapari kullanırsanız makarnaya da çok yakışıyor.
yarın seni görmeyi çok isterim…
İçerik Tablosu
Ton balıklı ve mısırlı salata tarifi için malzemeler
- 1 kutu konserve ton balığı (hafif) 1 kutu mısır konservesi 1 kahve fincanı zeytinyağı Kapari Yarım limon
Ton balıklı ve mısırlı salata tarifi nasıl yapılır?
Konserve ton balığı yağını süzün ve derin bir kaseye alın. Ton balığını çatalla küçük parçalar halinde kesin. Mısır ve konserve kaparileri süzün ve ton balığına ekleyin. Limon ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın. İsteğe göre makarna ile servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]