Lezzet topları tarifi için malzemeler
- 3 büyük havuç
- ½ fincan kedi dili (16 parçaya hizmet eder)
- Yarım su bardağı fındık
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 su bardağı süt suyu
- Hindistan cevizi
Lezzet topları tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle rendelenmiş havuç, tarçın, şeker ve sütü bir tencereye alıp karıştırıp pişmeye bırakıyoruz. Havuçlar sütü çekinceye kadar piştikten sonra ocağı kapatıp soğumaya bırakalım.
- Soğurken fındıkları ve kedileri rondodan geçirelim. Ayrıca kedinin dilinin yerine bir paket petitbüro bisküvi koyabilirsiniz.
- Soğuyan havuçlarımızın içine fındık ve kedi dillerini koyup karıştıralım.
- Elimizle ceviz büyüklüğünde yuvarlak yapıp hindistan cevizinin içine yerleştirelim. Afiyet olsun .
lezzet topları tarifi
Lezzet Topları yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]