tost aç

Tost tarifi açmak için malzemeler

  • çeyrek sosis
  • 2 kutu süzme peynir (ne varsa)
  • İsteğe bağlı sos
  • 3’ü aç

Açık tost tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Sosis peyniri dilimlenir ve salça sürülür.
  2. Hendek iki parçaya bölünür ve içine malzemeler yerleştirilir.
  3. Kestiğimiz diğer kısmı ise yağlı kağıt ile tost makinesinde pişirip, bastırıyoruz.
  4. Çocuklar onu sever. denemenizi tavsiye ederim. Özellikle böyle açıyoruz. Yenmez kalır, dondurucuya koyarız. Akşamları çıkarın ve sabahları tost için. Deneyenler için, yapanlar için bir iştah. Selam ve dua ile.

Not: Buzdolabındaydı, tostları çocuklar yemek istemeyince ben yaptım.

Resimli tost ekmeği tarifi yapımı

  • Açılış
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tost
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Havuçlu Lokum

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın