Yaptığınız kadayıf tuzlu ise limon imdadınıza yetişecektir.
Herkesin en sevdiği yemektir. Çoğu zaman herkes bazen kısır kaldığında ölçümlerle ilgilenmez. Yaptığınız şey tuzluysa üzülmeyin, fazla tuzu azaltmak için gizli ve pratik bir tarif var.
Limon suyu, tuzlu döş servis etmeyi deneyebileceğiniz en etkili yoldur. Tuz oranı yüksek olduğunu düşündüğünüz kuruyemişe yarım limon sıkarsanız; Tuzlu tattan kurtulabilirsiniz.
Dilerseniz 1’er yemek kaşığı elma sirkesi ve nar ekşisi de ekleyebilirsiniz. Ne de olsa bunlar kuraklığın vazgeçilmez parçaları. Ama eklemekten zarar gelmez.
Veya başka bir kaba bulguru tekrar ekleyin. Üzerine kaynar suyu ekleyin ve eski suyu ekleyip karıştırın. Kısırlığınızı bu şekilde kurtarabilirsiniz.