Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi

Tuzlu Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 250 gram susam yağı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 yumurta (iç sarısı, dışı beyaz)
  • 1-2 yemek kaşığı sirke
  • 1 poşet kabartma tozu
  • Eşit derecede doğru

bulmak;

  • Susam

Tuzlu kurabiye tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Yağı oda sıcaklığına getirin.
  2. Bir kapta yumuşamış margarine sıvı yağ ve yumurta sarılarını ekleyip karıştırın.
  3. Tuz, pudra şekeri ve sirkeyi ekleyip karıştırın.
  4. En son un ve kabartma tozunu ekleyip şekil verin.
  5. Verdiğiniz şekli önce yumurta beyazına sonra susama batırarak süsleyin.
  6. 180 derece fırında 15-20 dakika kontrol ederek pişirin.

Resimli tuzlu kurabiye tarifi

  • börek tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın