Bugün sizlerle Ramazan’ın üçüncü günü 29 gün boyunca her gün iftar menülerini paylaşacağım. Ramazan ayında bu hava daha sıcak ve günler daha uzundur. Bütün gün sıcakta oruç tuttuktan sonra, orucu bozarken ağır ve yağlı yemeklerden kaçının. Menülerdeki yemeklerin yağ ve tuz oranlarını mümkün olduğunca azaltın. Hafif yemeye, bol yeşillik ve sıvı tüketmeye özen gösterin. Meyveyi yemeyi unutmayın.
Menüler fikir vermek içindir, kahvaltı sofralarını hazırlarken eklemeler ve çıkarmalar yapabilirsiniz.
Herkese Mübarek Ramazan…
Ramazan İftar Menüsü:
Balkabağı çorbası
kavrulmuş kuzu yaka
kızarmış patates
pilav
Akdeniz salatası
jöle muhallebi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]