medyauzmani.com

Urfan’ın eşsiz kokusu ağızda yumuşacık

Evet arkadaşlar yine nefis bir tarifle karşınızdayım.

Şanlıurfa’nın yöresel lezzeti için sizlere nefis bir tarif vereceğim.

Öncelikle unumuza yeteri kadar tuz ekleyip hamur haline getiriyoruz. Hamurun kıvamı kulağın kıvamından çok daha az olacaktır.

Daha sonra fındıkları ufak ufak alıp iğne yardımıyla çıkarıyoruz.

Etimize biraz tuz ekleyip yağa atıyoruz.

Açtığımız hamurun üzerine bir kaşık dolusu hamurumuzu koyuyoruz ve ardından hamurun sonundan itibaren ağzını kapatıyoruz.

Yağ koyup servis yapıyoruz.

umarım memnunsundur

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın