Kavrulmuş Sebze Tarifi, Kavrulmuş Sebze Nasıl Yapılır?
Et veya makarna ile servis edebileceğiniz lezzetli bir vejetaryen yemek yapıyoruz.
Karnabahar ve brokoliyi küçük parçalar halinde kesin ve iyice yıkayın.
Patates ve havuçların dış kabuklarını soyup soyun
Brüksel lahanalarının dış yapraklarını alın ve ikiye bölün.
Doğradığımız sebzeleri bir kaseye alıyoruz.
Üzerine yağ, tuz ve 1,5 kajun baharatını döküp elimizle karıştırıyoruz.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökün.
200 derecede önceden ısıtılmış ve üzeri altın sarısı olana kadar pişirilir.
Sade veya sarımsaklı yoğurt ile servis ediyoruz.
Karışık Kızartma Et Pişirmeye Hazır
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]