Bu reçel önceki tarifimden vişne suyunun içinde kalan vişnelerden biri 😍 Kendi suyuyla yaptığım vişneleri süzdükten sonra o güzel vişneleri çöpe atmaya kıyamadım.
Vişne Hamurundan Reçel tarifi için önce çekirdeklerini çıkardım. Piştiği için çabuk geldi.
1 bardak vişne suyu aldım. 1 su bardağı şeker ekledim ve şeker koyulaşana kadar pişirdim.
Doğranmış vişneleri ekleyip 15 dakika pişirdim, limon suyu ve çay kaşığının ucunu ekledim. 2 dakika karıştırıp kapattım.
Kiraz Hamuru reçelimiz hazır.
Bu ölçülerle kahvaltı kasesi büyüklüğünde küçük bir reçel kavanozuydu.
Tatlı kirazlar atılmaz, lezzetli bir reçel olarak değerlendirilirdi.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]