Vişne Hamuru Reçeli – Tatlılarım

Bu reçel önceki tarifimden vişne suyunun içinde kalan vişnelerden biri 😍 Kendi suyuyla yaptığım vişneleri süzdükten sonra o güzel vişneleri çöpe atmaya kıyamadım.

Vişne Hamurundan Reçel tarifi için önce çekirdeklerini çıkardım. Piştiği için çabuk geldi.

1 bardak vişne suyu aldım. 1 su bardağı şeker ekledim ve şeker koyulaşana kadar pişirdim.

Doğranmış vişneleri ekleyip 15 dakika pişirdim, limon suyu ve çay kaşığının ucunu ekledim. 2 dakika karıştırıp kapattım.

Kiraz Hamuru reçelimiz hazır.

Bu ölçülerle kahvaltı kasesi büyüklüğünde küçük bir reçel kavanozuydu.

Tatlı kirazlar atılmaz, lezzetli bir reçel olarak değerlendirilirdi.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın