Volkan Turtası Nasıl Yapılır – Tariflerim

Volkan Kek Tarifi için,

Öncelikle pandispanya için yumurta ve şeker bir kaba alınır ve mikser ile iyice karıştırılır.

Daha sonra yağ ve sıcak su ilave edilerek tekrar çalkalanır.

Un malzemelerinin tamamı ezilip eklenir, hafifçe çırpılır, kıskaçla yuvarlak kalıba dökülür ve 175 °C önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

Bu sırada iç kaymak hazırlanır, bundan dolayı krem ​​şanti sütle çırpılır.

Üzerine doğranmış halleyler ve damla çikolatalar eklenip iyice karıştırılır.

Orman meyveli sosu tarifine göre hazırlayıp soğumaya bırakın.

Daha sonra fırından çıkarılan pandispanya tamamen soğuduktan sonra ortadan ikiye kesilir ve üst kısmı da üç parçaya bölünür.

Buzluktan çıkan krema, sütle hafifçe nemlendirilmiş pandispanyanın ortasına dökülür.

Benmari usulü eritilmiş çikolataya ayrı ayrı batırılmış üç kat pandispanya

Ve üzeri şekerlemelerle süslenip (bazı yerlerine sadece pudra şekeri serptim) ve krema ile kaplandı.

Ortasına son meyve sosu dökülür.

Üzerini süsledikten sonra buzdolabına alınır, vaktiniz varsa bir gece değilse de en az 2-3 saat bekletildikten sonra servis edilir.

Volkan keki hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın