medyauzmani.com

Wire Wire Pastane Kilit Açma Tarifi

Merhaba arkadaşlar

Basit bir tarif için önce

Sütü ve suyu ısıtalım. Yaş maya kullanacaksanız sütün içinde eritelim. Kuru maya doğrudan una eklenebilir.

Daha sonra sıvıları bir karıştırma kabına alın.

Şeker tuzunu ekleyelim.

Yavaş yavaş unu ve mayayı ve yumurta beyazını ekleyin. Ekmek yumuşak ve hafif yapışkan olabilir.

Sonrasında yağ ile sorunsuz bir şekilde toplayabilirsiniz.

Bir saat ısınmasına izin verin.

Yağ ile toplayıp ya elle ya da iğne ile yavaş ve uzunca açalım.

Üzerine yumuşak margarin sürüyorum.

Peyniri ekleyip bir kenarda bekletelim.

Hadi çevirelim. İki parçayı bir araya getirip tepsiye koyalım.

Dilerseniz hamurun yarısını hamur haline getirebilirsiniz.

Yumurta sarısı ile yıkayalım, çörek otu serpelim ve önceden ısıtılmış 180 C fırında alttan ve üstten fanlı, altın sarısı olana kadar pişirelim.

Fırından çıkardıktan sonra üzerini temiz bir bezle örterek yumuşamasını sağlayalım.

Tel Tel Pastanenin açılışı hizmete hazır.

Selam ve sevgiyi deneyecek olanlara hayırlı olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın