Yağsız balon ekmek


Yağsız balon ekmek tarifi malzemeleri

  • 1 kase yoğurt
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yumurta
  • 3-3,5 su bardağı un

kızartma için

  • Sebze yağı

Yağsız balon ekmek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle tüm malzemeleri bir kaba alıp güzelce yoğuruyoruz.
  2. Un miktarı az ise ekleyebilirsiniz.
  3. Hamuru yarım saat dinlendirdikten sonra un serpilmiş tezgahta açıp bardak yardımıyla kesip aktarıyoruz.
  4. Uğraşmak istemiyorsanız direkt bıçakla dilimleyebilirsiniz, çok kolay bir tarif.

Yağsız balon ekmek tarifi

  • balon
  • tatlı tarifi
  • çekmez)
  • kek tarifleri
  • çörek
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • sıvı yağ
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Etli lahana dolması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın