Yanmış Taş Nedir? – Benim favori yemeklerim

Taş Yakma Tarifi için,

1 paket tavuk taşlığı iyice yıkanır ve ince ince kıyılır.

Kestikten sonra tencereye alıp üzerine su ilave ederek kaynatıyorlar.

Pişirme taşından gelen su süzülür.

Taşlığımızı süzdükten sonra tavaya zeytinyağı eklenir.

Daha sonra pişmiş taşlıklara eklenir ve kavrulur.

Taşlıklar hafif kavrulunca 2-3 adet doğranmış soğan eklenir ve soğanlar kavrulur.

1 çay kaşığı tuz ekleyin ve karıştırın.

Daha lezzetli olması için tavamızın kapağını kapatalım.

Dilerseniz pul biber de ekleyebilirsiniz.

Lezzet verir ve güzel bir renk verir.

Taş Yakıcı hazır.

Taşımız servise hazır afiyet olsun 😋😋😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın