2011 Yeni Yılı için bir menü nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 5 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum, ana yemek, ara sıcaklar, arnavut kaldırımı ciğeri, kabak koçanı, fasulye, dost köfte, limonlu parfe, mantar salatası, mayonezli kereviz salatası, musca böreği, patlıcanlı köfte, patlıcan sarma peynirli, peynir topları, şeftalili cheesecake, semizotu salatası, soslu kavurma, tatlı menüsü, tavuk dolması, günün özel menüleri
Çıkış tarihi: 29.12.2011
4 5 5 1
2016 yılbaşı menüsünü hazırlarken sizlerin siparişleri doğrultusunda mezelere ağırlık verdim.
Yılbaşı sofrasında mezenin yerini hepimiz biliyoruz. Çorba çeşitleri çok olduğu için menüme eklememeyi uygun buldum. Bu lezzetlerin kalmasını kimse istemez değil mi? Ama çorbasız olmaz diyenlerdenseniz Mahlota Çorbası’nı tavsiye ederim.
Sıradan bir yemek hazırlamak yerine bu rengarenk sofraların vazgeçilmezi olan meyve tabağı, kavun kasesinde meyve salatası hazırlayabilirsiniz.
Hindiyi sevmediğim ve yılbaşı gecesi çok kalabalık olmadığımız için tavuk dolmayı tercih ediyorum. Harika bir ana yemeği fazla uğraşmadan servis etmek isteyenler için mükemmel olacaktır.
2016 hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin.
mezeler:
köfteci
Semizotu ile yeşil salata
peynirli patlıcan ruloları
mantar salatası
deniz börülcesi
acıka
sos ile kavrulmuş
Mayonezli kereviz salatası
Arnavut karaciğeri
Peynir topları
çerkez tavuğu
Orta öğünler:
pasta muska
mantar ruloları
patlıcan köfte
Maine plakası:
Doldurulmuş tavuk pilav veya tavuk
tatlı:
Çizkek
Kabak Kupası
Limonlu Mükemmel
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]