Yoğurt Çorbası Tarifi için öncelikle eriştelerimizi sıvı yağda yumuşayana kadar kızartalım.
Düzenli olarak renk değiştirecek olan eriştelerimizin üzerine suyumuzu aktaralım ve eriştelerin yumuşamasını sağlayalım.
Tuzunu damak tadına göre ekleyelim (erişteler çok sulanırsa biraz daha ekleyebilirsiniz)
Diğer taraftan yoğurdumuzu hazırlayalım.
Yoğurt, çok az sıvı yağ, tuz ve unu derin bir kaba alıp iyice karıştıralım.
Yoğurtumuzun tepe noktasına ulaşan suyumuzdan biraz alıp yoğurtla karıştıralım. (Yoğurtumuz dağılmasın diye sürekli karıştıralım)
Bunu beş dakika kadar yaptıktan sonra ocağı kapatın.
Yağı ve naneyi yakıp çorbamızın üzerine dökelim.
Yoğurtlu Erişte Çorbası kullanıma hazırdır.
Deneyecek olanlara bol şans 😉
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]