Yoğurtlu kabak meze tarifi için malzemeler
- 2-3 kabak
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı erişte
- 1 su bardağı haşlanmış mısır (isteğe bağlı)
- 2 diş sarımsak
- 1 Toplam Kitaplar 1
- 1 büyük kase yoğurt
- tuz
yukarı;
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- acı biber
Yoğurt ve kabak mezeleri nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle kabakları rendeleyin, suyunu sıkın ve tencereye alın.
- Üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve 5 dakika kızartın, ardından ocaktan alın.
- Erişteleri ayrı bir tencerede haşlayıp süzdükten sonra soğumaya bırakın.
- Kabak, erişte, mısır ve ince kıyılmış dereotu bir karıştırma kabına alınıp karıştırılır.
- Sarımsaklı yoğurdu ilave edip tuzunu ilave edip servis tabağına alın.
- Üzerine bir yemek kaşığı tereyağı ve acı biberi eritip koyun, deneyenlere afiyet olsun. .
Resimli yoğurtlu kabak meze tarifi
“Yoğurtlu Kabak Mezzası” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]