yumurtalı ekmek


Yumurtalı ekmek tarifi malzemeleri

  • 2 somun
  • Ghee
  • 5 yumurta
  • 1 kase peynir
  • 1 poşet kabartma tozu

Yumurtalı ekmek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Ekmeği dilimleyip fırın tepsisine yerleştirelim. Üzerine biraz margarin koyalım.
  2. Peyniri bir kapta rendeleyin, diğer malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
  3. Harcı kaşıkla ekmeğin üzerine yayalım.
  4. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika, üzeri altın rengi olana kadar pişirin.

Not: Yapacağınız kişi sayısına göre malzemeyi çoğaltabilirsiniz.

yumurtalı ekmek tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Şambali (Chamali Çam Tatlıları)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın