Yumurtalı Kızarmış Kuşkonmaz – En Sevdiğim Yemek

Narenciyenin tıbbi özellikleri, özellikle romatizma ve bağışıklık için iyi bilinmektedir.

Aslında bu bitki yurdun birçok yerinde, Ege’de ve güneydoğuda yetişir.

Ayrıca yeşil soğan gibi görünüyorlar. Size bir fikrim var, bezelyeleri çimlerin altında temizleyebilir, sıcak suda 5 dakika haşlayıp poşetleyip buzdolabına kaldırabilir, dilediğiniz zaman çıkarıp pişirebilirsiniz. .

Bugün sizlerle annemin ünlü sırrını paylaşacağım.

Öncelikle cipsleri düdüklü tencerede 10 dakika pişirelim,

Daha sonra başka bir tencerede tereyağını eritelim, sıvı yağı ekleyip yumurtaları kıralım.

Yumurtalar biraz sertleşince haşlanan bezelyeleri sularıyla birlikte ekleyin ve 2 çay kaşığı tuz ekleyin.

10 dakika kısık ateşte pişmeye bırakın

Yumurtalı kızarmış kuşkonmaz hazır, afiyet olsun 🙂

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın