Yumuşacık Lavaş Ekmeği Tarifi, Evde Lavaş Ekmeği Nasıl Yapılır?
Tüm malzemeleri bir karıştırma kabına koyun ve iyice karıştırın.
Yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur olmalı.
Örtün ve yarım saat soğutun.
Daha sonra ceviz büyüklüğünde bezelere ayırıyoruz.
Yufka hamurundan çok daha küçük olacak şekilde küçük bir tezgahta açıyoruz.
Kızartma tavasında yüksek ısıda iki tarafını da kısa süre pişiriyoruz.
Baloncuklar oluştuktan sonra arka tarafını çevirip ara ara hareket ettirip fırından alabilirsiniz ki baloncuklar bittikten sonra kurumasın.
Pişen lavaşın kurumaması için üzerini bir bezle kapatabilirsiniz.
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]