medyauzmani.com

Zerdeçallı Bezelye (Sağlıklı veya Sağlıklı)

Ben salatalarda, faydaları saymakla bitmeyen zerdeçallı yemeklerde kullanıyorum ve size de tavsiye ediyorum.

Bezelyelerin içi ayıklanıp yıkanır. (Kemiği çıkarıyorum ve çıkarıyorum)

Patates ve havuç soyulur ve doğranır.

Biber, soğan, sarımsak serpin.

Bir tencereye zeytinyağı, soğanlar konur ve kavrulur, ardından kıyma ilave edilerek kavrulur. Nohutları ilave edip karıştırmaya devam edin.

Sarımsak ekleyin ve kızartın. Domates, havuç, patates, sarımsak ekleyin, 1-2 tur çevirin, su ekleyin.

Bir kaba zerdeçal, karabiber, tuz eklenip bir kaba konur, kapağı kapatılarak kısık ateşte pişirilir.

Afiyet olsun..

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın