Zeytinyağlı fasulye nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 4 yorum var. Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Fasulye Nasıl Yapılır, Canlı Tv İzle, Dereotu Bakla, Elif Korkmaz, Hafif Tarifler, Bakla Tarifi, Bakla Yemeği, Türk Kanalı, Taze Fasulye, Taze Fasulye Dolması , Fasulye, yaz yemekleri, pratik tarifler
Çıkış tarihi: 05-20-2010
4 5 5 1
Çok kolay bir tarif zeytinyağlı bakla. Her iki şekilde de kabuklarını soyup soyarak pişirebilirsiniz. Pişirme seçimi tamamen damak tadınıza kalmış.
Ben baklanın kabuğunun hafif sertliğinden sonra yumuşak, tatlı kısmının gelmesini sevenlerdenim 🙂 Fasulyeyi kabuklarını soyarak pişirmek istiyorsanız su miktarını 1’e indirmenizi tavsiye ederim. su bardağı.
Herhangi bir zeytinyağı tabağında olduğu gibi, biraz şeker eklemeyi unutmayın. Şeker kullanmıyorsanız, tadına bakmak için biraz havuç ekleyebilirsiniz. Servis yaparken özellikle sarımsaklı yoğurt kullanmanızı tavsiye ederim.
Son olarak yarın sabah 09:30’da Elif Korkmazel’in “Bugün Ne Pişirsem” şarkısının prömiyeri Korkmazel’in kanalında yapıldı. Programına konuk olacağım 🙂 Kaçırmayın 🙂
Aşk…
İçerik Tablosu
Zeytinyağlı bakla tarifi için malzemeler
- 500 gram taze bakla 1 orta boy kuru soğan 2-3 diş sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı su Tuz 3 küp şeker
Zeytinyağlı bakla tarifi nasıl yapılır?
Fasulyeleri yıkayıp süzün. Soğanı doğra. Sarımsağı ince ince doğrayın. Orta boy bir tencerede zeytinyağı, soğan ve sarımsağı bir tutam tuzla pembeleşinceye kadar soteleyin. Pembe soğana unu ekleyin ve bir dakika soteleyin. Fasulyeleri tencereye ekleyin ve orta ateşte iki dakika soteleyin. Su ve şekeri ilave ettiğiniz fasulyeleri kısık ateşte kapağı kapalı olarak 15-20 dakika pişirin. Pişen fasulyelerin üzerine ince kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın ve oda sıcaklığına gelince servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]