Zeytinyağlı fasulye nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 7 yorum var. Tarif ipuçları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Fasulyesi, Fasulye Tarifi, Bakliyatlar, Zeytinyağı, Zeytinyağı, Zeytinyağı Tarifi, Zeytinyağı
10 4.3 5 1
Zeytinyağlı fasulye benim en sevdiğim çocukluk yemeğimdi ve bugünlerde pek yemiyorum ama yine de evde bulundurmaya çalışıyorum.
Hoşgeldiniz
İçerik Tablosu
Zeytinyağlı fasulye tarifi için malzemeler
- Yarım kilo taze fasulye 1 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 orta boy kuru soğan 2-3 su bardağı dereotu
Zeytinyağlı fasulye tarifi nasıl yapılır?
Baklaları taze fasulye gibi sıralayın. Yemeklik soğanı yemeklik doğrayın ve zeytinyağında kavurun, ardından fasulyeleri ekleyin, karıştırın ve kapağı kapalı olarak 5 dakika pişirin. pişir onu Bir çay kaşığı unu bir bardak suda eritin ve fasulyeye ekleyin. Tuz ve şekeri ekledikten sonra 30-35 dakika pişirin. Piştiğinden emin olduğunuzda kapağı kapalı olarak soğumaya bırakın. Dereotu ile süsleyin. Sarımsaklı veya sade yoğurtla servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]