Zeytinyağlı Fasulye – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Zeytinyağlı fasulye nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 7 yorum var. Tarif ipuçları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk Fasulyesi, Fasulye Tarifi, Bakliyatlar, Zeytinyağı, Zeytinyağı, Zeytinyağı Tarifi, Zeytinyağı

10 4.3 5 1

Zeytinyağlı fasulye benim en sevdiğim çocukluk yemeğimdi ve bugünlerde pek yemiyorum ama yine de evde bulundurmaya çalışıyorum.

Hoşgeldiniz

Zeytinyağlı fasulye tarifi için malzemeler

    Yarım kilo taze fasulye 1 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 orta boy kuru soğan 2-3 su bardağı dereotu

Zeytinyağlı fasulye tarifi nasıl yapılır?

Baklaları taze fasulye gibi sıralayın. Yemeklik soğanı yemeklik doğrayın ve zeytinyağında kavurun, ardından fasulyeleri ekleyin, karıştırın ve kapağı kapalı olarak 5 dakika pişirin. pişir onu Bir çay kaşığı unu bir bardak suda eritin ve fasulyeye ekleyin. Tuz ve şekeri ekledikten sonra 30-35 dakika pişirin. Piştiğinden emin olduğunuzda kapağı kapalı olarak soğumaya bırakın. Dereotu ile süsleyin. Sarımsaklı veya sade yoğurtla servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın