Zeytinyağlı kabak yemeği

Zeytinyağlı kabak yemeği tarifi için malzemeler

  • 1 büyük kabak
  • 1 havuç
  • 1 soğan
  • 1 su bardağı pirinç
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 su bardağı su (240 ml su bardağı benim kilom)
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • Tuz – karabiber – kırmızı biber

Zeytinyağlı kabak yemeği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kabakları ay şeklinde keselim, yemek için soğanı doğrayalım, havuçları halka halka doğrayalım.
  2. Tavaya zeytinyağı, soğan ve havuçları aktarmak için.
  3. Kabak, pirinç ve salçayı ekleyip 2-3 dakika kavurmaya devam edin.
  4. Son 3 su bardağı suyu ve baharatları ekleyip kapağı kapalı olarak pişirelim.

Zeytinyağlı kabak tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kabak,
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • zeytinyağı ile

sonraki haber:

doldurulmuş üzüm yaprağı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın